Viktorijini anđeli idu na jogu i u trudnoći

Miranda Kerr, Irina Shayk, Alesandra Ambrosio, Izabel Goulart, Edita Vilkeviciute, Isabeli Fontana, Anja Rubik, Toni Garrn, Karlie Kloss, Doutzen Kroes i Constance Jablonski, kinule su se za španski Vogue. Lepotice su pozirale Mariju Testinu i otkrile tajnu besprekornog izgleda. Ako ste pomislili da ih ne možete videti oskudnije odevene od godišnje revije kada pistom šetaju u senzualnom donjem vešu marke „Victoria’s Secret“ – prevarili ste se.

Za novo izdanje španskog Voga, 11 lepotica pred objektivom Marija Testina skinula se još malo. Neke su u toplesu, a neke su pokazale i zadnjice, pa će španske čitaoce ugrejati vrući decembar. Mi smo izabrali najlepše i odlučili da vam otkrijemo šta supermodeli rade kako bi bili u formi koju ne treba nimalo popravljati u fotošopu.

  • Osim na jogu i pilates, pet, ponekad i šest dana nedeljno idem u teretanu. Joge se nisam odrekla ni do zadnjeg dana trudnoće. A za lepotu i sjaj kože i kose već godinama svaki dan pijem zeleni čaj s četiri kašičice kokosovog ulja – otkriva Miranda Ker.

Sličan tretman prolazi i njena prijateljica Alesandra Ambrosio.

  • U boljoj sam formi sada nego pre deset godina, jedino što me od vežbanja ponekad bole leđa. Ipak, ne odustajem i tri puta nedeljno idem na jogu. Jednom mesečno pohađam desetodnevni intenzivni trening podizanja zadnjice koji je osmislio moj trener – kaže Alesandra.

Isabeli Fontana ističe da ima odličan metabolizam, ali mora da vežba jer ima poroke.

  • Obožavam testeninu i čokoladu. Te grehe plaćam vežbanjem pa svaki dan trčim i idem na Muay Thai, borilačku ještinu poreklom iz Tajlanda – ispričala je Isabeli.

Jedina plavuša među njima, Doutzen Kroes, nešto je temperamentnije naravi pa joj je i stil vežbanja takav, malo ekstremniji. ( večernji list)