Zimska hrana

Rubrika o zdravim receptima za Zimnicu.

Najzdraviji način pripremanja zimnice je svakako onaj bez konzervansa, povrće se direktno ne izlaže visokim temperaturama, a svo bogatstvo vitamina i minerala biva sačuvano sve do sledeće godine. Čitaj dalje

Iako smo duboko zagazili u oktobar to nikako ne treba da znači da ste završili sa pripremom zimnice, sve dok su nam tržnice i supermarketi prepuni divnih plodova.Čitaj dalje

Sastojci: 5kg očišćene paprike, 3dl vode, 100g meda, 50g šećera, 50g soli, 50g esencije, 15g vinobranaČitaj dalje

Na pijačnim tezgama ovih dana možete naći bundeve raznih veličina i oblika, a često se prodaje i rendana bundeva, što umnogome skraćuje vreme za pripremu pite i raznih drugih jela. Danas vam predlažemo recept za kiselo-slatku bundevu koju možete sačuvati u teglicama. Najukusnija je ako se posluži uz francuski meki,Čitaj dalje