Posna jela

Bakini recepti. SASTOJCI ZA ZAPEČEN PASULJ SA POVRĆEM: 250-300 g pasulja tetovca, 300 g praziluka, 2 glavice crnog luka, 3-4 paprike, peršunov list, ulje, 4 paradajza, začin od povrća, so, biber. ZAPEČEN PASULJ SA POVRĆEM SE PRIPREMA NA SLEDEĆI NAČIN: Pasulj očistiti, oprati, kuvati i kada je mekan ocediti ga.Čitaj dalje

Ručak od avokada

Recept za vegeterijanski ručak koje morate probati. Sastojci: 2 zrela avokada 1 koren i list celera 100 g pšeničnih klica 3 kašike zrna suncokreta 2 kašike začina 2 paradajza so Priprema: Očistiti avokado i izrezati ga. Izrezati celer na štapiće ili ga narendati. Samleti suncokret u mašini za orahe iČitaj dalje