šuma

Veoma lekovita tibetanska gljiva (gljiva u mleku) je poreklom iz Indije, vrlo je retka a odgajili su je stari tibetanski monasi. Nakon puno ispitivanja, pogotovo u Nemačkoj, ustanovljeno je da ima izuzetna lekovita svojstva i da je odlično sredstvo za prevenciju u očuvanje zdravlja kao i za lečenje mnogih bolesti.Čitaj dalje

Osim što su toliko ukusne da u trenu mogu obogatiti baš svaki obrok, gljive je vrlo zdrava u hranjiva namirnica koja bi se svako toliko trebala naći na vašem tanjiru . Naime, samo 80 grama gljiva sastavom može zamijeniti jedan dnevni obrok voća i povrća.Čitaj dalje

Svaki doktor će vam prvo ovo preporučiti. „Kupanje” u šumskom vazduhu priznato u nekim zemljama kao zvanična terapijska procedura.Čitaj dalje

Šumski med ne potiče od nektara, već je ili biljnog porekla („medna rosa“) ili životinjskog („medljika“).Čitaj dalje

Ovaj spisak sadrži upotrebljavano jestivo samoniklo (divlje) bilje i služi kao informacija o nazivu divlje biljke, opisu, glavnim karakteristikama i nameni u ushrani.Čitaj dalje

Ovaj spisak sadrži upotrebljavano jestivo samoniklo (divlje) bilje i služi kao informacija o nazivu divlje biljke, opisu, glavnim karakteristikama i nameni u ushrani.Čitaj dalje

Ovaj spisak sadrži upotrebljavano jestivo samoniklo (divlje) bilje i služi kao informacija o nazivu divlje biljke, opisu, glavnim karakteristikama i nameni u ushrani.Čitaj dalje