Koja su lekovita svojstva fermentisane hrane + recept
Pored toga što ima specifično kiselkast ukus, hrana dobijena fermentacijom je veoma zdrava i trebalo bi je jesti u što većim količinama.Čitaj dalje
Pored toga što ima specifično kiselkast ukus, hrana dobijena fermentacijom je veoma zdrava i trebalo bi je jesti u što većim količinama.Čitaj dalje
Ljubitelji zdrave ishrane znaju kako da se dinjom rashlade na letnjim vrućinama.Čitaj dalje
Dijabetes tip 2 se smatra bolešću koja je snažno povezana sa nepravilnom ishranom i nezdravim načinom života.Čitaj dalje
Kefir je bakterija koja kuvano kravlje mleko za 24 h preradi u ukusno piće.Čitaj dalje
Koristimo tu i tamo voće i povrće, ali možda, pogotovu u zimskom periodu prefiriramo čvarke, mesance, slaninicu i hleb uz to naravno.Čitaj dalje
Kefir je jedan od najzdravijih mlečnih proizvoda, bogat je dobrim bakterijama i veoma dobro utiče na opšte zdravlje.Čitaj dalje
Cvekla čisti krv, a spanać i kelj pomažu u zaštiti protiv sunca.Čitaj dalje
Iako smo navikli na jogurt uz jutarnje obroke, bilo bi dobro da ga češće zamenite kefirom.Čitaj dalje
Uoči sezone prehlada i gripa jedite što više kefir, ljute paprike, pečurke koje su bogateČitaj dalje