Naslovna » Unapređenje Zdravlja » Ljubav i Porodica » Šta jelo koje naručuje govori o vašem muškarcu
Ljubav i Porodica Unapređenje Zdravlja

Šta jelo koje naručuje govori o vašem muškarcu

Ako devojka na prvom „sudaru“ poruči salatu, muškarac će odmah pomisliti da je stalno na dijetama i zaključiće da je reč o sebičnoj i razmaženoj osobi. Zašto ne bismo jednom pogledale u njegov tanjir i pokušale da ga procenimo na osnovu toga koje jelo poručuje. Ako vaš pratilac prepušta vama izbor jela, postoji velika mogućnost da spram vas sedi „parazit“, koji očekuje od drugih da mu osmisle život

NA NJEGOVOM MENIJU JE: BIFTEK

Ako muškarac u restoranu naruči biftek to je vrlo seksi. Posebno ako da konobaru precizna uputstva kako on treba da bude ispečen i kako da bude začinjen. Naravno, ovo ne zvuči seksi, ako ste vegeterijanac, a on sedi preko puta vas i žvaće polupečeni, krvavi biftek. U tom slučaju predlažemo da krenete u toalet i krišom se izgubite se iz restorana.

 NA NJEGOVOM MENIJU JE: RIBA

Ah, ovo je prava stvar. Muškarac koji poruči ribu ima samopouzdanja i oseća se dobro u svojoj koži. On voli lepe stvari i vodi računa o svom zdravlju – ali ne preteruje u tome.

NA NJEGOVOM MENIJU JE: MEKSIČKA HRANA

Uh, ljuto! Šarmantan, zanimljiv, fascinantan… Verovatno ćete jedva čekati da stignete do spavaće sobe…

 NA NJEGOVOM MENIJU JE: KINESKA HRANA

Ako muškarac predloži kinesku hranu to je prilično dobr znak, on je svestan sebe i verovatno ima bujnu maštu. Međutim, ukoliko vas pozove u neki zabačeni, neugledni restorančić na periferiji grada, za koji nikada niste čuli, to bi moglo da znači i da ima ženu i decu kod kuće. Ups!

 NA NJEGOVOM MENIJU JE: GRČKA SALATA

On vam pokazuje da je kosmopolita i vrlo inteligentna osoba koja jako dobro zna šta želi. Dajte mu jedan bod za trud i pomirite se s tim da ćete provesti jedno vrlo dosadno veče.

 NA NJEGOVOM MENIJU SU: PILEĆI MEDALJONI

O Bože! Mamin sin! Spašavajte se što pre!

 NA NJEGOVOM MENIJU JE: TESTENINA

Hm… Vrlo lukavo. Ako naruči špagete sa morskim plodovima, imate posla sa „pozerom“. Ali, ako poruči Bolonjeze, ili samo njoke sa sirom, u društvu ste sa jednostavnim muškarcem, punim razumevanja kojeg ćete lako moći da „vrtite oko malog prsta“.

 NA NJEGOVOM MENIJU JE: HAMBURGER

Solidan i nadasve – realan! Ima dobar ukus i dobro zna šta želi. U svakom slučaju, zamolite svog pratioca da vam pokaže svoju ličnu kartu i odvedite ga kući da ga upoznate sa roditeljima…

 NA NJEGOVOM MENIJU JE: SUŠI

Intelektualac u bukvalnom smislu te reči. On ima kulturu naručivanja i jela u restoranu, idealno izgovara sve strane nazive poslastica… Naravno, on i poznaje šefa kuhinje. Jedino… preti vam opasnost da zaboravi na vas dok hrani svoje samopuzdanje.

 NA NJEGOVOM MENIJU SU: REBARCA

Dominatan – mačo muškarac iz srednjeg veka. On je verovatno već sit, ali to dobro krije. On je glasan, nestrpljiv i priprost. I da – verovatno nije ni pipnuo salatu koja se nalazila pored glavnog jela.

 NA NJEGOVOM MENIJU JE: PICA

Ako ste u piceriji ovo je u redu, jer zapravo i nemate drugog izbora. Prilikom odabira pice vodite se gore pomenutim pravilom za testenine. Ali – ako ste u „fensi“ restoranu, a on odabere picu, ili bečku šniclu, možete da zaključite da on nema visoke ciljeve u životu. Kada vas isprati kući, on će verovatno otići s drugarima iz kraja na stoni fudbal… I usput će izgubiti vaš broj telefona. (blic.rs)