Naslovna » Unapređenje Zdravlja » Ljubav i Porodica » Seksi musli za pojačanje erotske želje
Ljubav i Porodica Unapređenje Zdravlja

Seksi musli za pojačanje erotske želje

Jedna firma koja se specijalizuje za proizvodnju obroka na bazi pahuljica, rešila je da proširi tržište tako što su napravili proizvod za koji tvrde da je oplemenjen sastojcima koji pojačavaju seksualni nagon. Proizvod je dostupan u varijanti za muškarce i za žene, ali nutricionisti su skeptični i tvrde da nema dokaza da ovi obroci pozitivno utiču na libido.
Možda je to poslednja stvar na koju mislite kada u žurbi izlazite iz kuće, ali izgleda da bi dobar doručak mogao da vam začini ljubavni život. Firma koja stoji iza seksi muslija, tvrdi da njihov proizvod nije ništa manje nego „strast u činiji“ jer sadrži egzotične sastojke koji pojačavaju erotske nagone. Oni tvrde da su samo tri kašike svakog jutra dovolljne da čitavog dana treperite od želje.

– Molimo naše mušterije da pri konzumiranju budu umereni jer će im se u suprotnom desiti da do ručka grebu zidove od nestrpljenja. Izaberite vašu varijantu, pratite instrukcije za pripremu i sugerisanu dozu pomešajte sa mlekom ili jogurtom- kaže portparol firme koja na tržište uvodi seksi cerealije.

Ženska varijanta seksi doručka sadrži mešavinu đumbira, badema, brusnice, semenki suncokreta, ovsene mekinje i laneno seme. Muški sastojci su pčelinji polen, pšenične klice, crni susam, borovnice i bobice egzotičnih biljaka bogate vitaminom.

Tvorac ovog doručka Piter Erlik, sasvim je uveren u delotvornost svog proizvoda.

– Ukoliko pojedete činiju ne očekujte da ćete se uzbuditi za pola sata, jer naš proizvot funkcioniše na pravim, poštenim, nutritivnim mehanizmima- kaže Erlik.

On dodaje da je na ideju došao kada je bio na veganskom sajmu hrane, gde je bilo mnogo namirnica koje su reklamirane kao vrlo dobre za najrazličitije zdravstvene probleme, alli da niko nije nudio ništa što bi moglo da ojača seksualno zdravlje. Posle samo nekoliko meseci koliko su seksi pahuljice u ponudi, postale su vrlo populare u Americi, a kompanija planira dalje širenje tržišta. Ipak, nutricionisti nisu sasvim uvereni da je ovakav doručak rešenje za smanjen libido.

– Ne postoje naučni dokazi da bilo koja namirnica može da utiče na seksualni nagon- kaže doktorka Keri Rakston, specijalizovana za zdravu ishranu. (Izvor: blic.rs)