Naslovna » Aktuelni Događaji » Sajam etno hrane i pića od 27. novembra
Aktuelni Događaji

Sajam etno hrane i pića od 27. novembra

Sajam etno hrane i pića biće održan na Beogradskom sajmu od 27. do 30. novembra, a učestvovaće oko 300 izlagača iz zemlje i inostranstva.

Kako se navodi, biće predstavljeno preko hiljadu različitih proizvoda, među kojima su džemovi, slatko, vurda, sprža, ajvar, kisela zimnica, suvomesnati specijaliteti, pirotske peglane kobasice, mlečni proizvodi, kozji sirevi, med, čajne mešavine, sušeno voće, pekarski proizvodi, vina, rakije. Na ovaj način od zaborava se čuvaju stari recepti karakteristični za pojedine oblasti i regione naše zemlje, povećava proizvodnja hrane, održavaju i razvijaju seoska domaćinstva, dodaje se u saopštenju. Sajam je namenjen prvenstveno poslovnim posetiocima a za proizvođače, Sajam etno hrane i pića je mesto susreta sa potencijalnim kupcima, ali i velikim tržištem.

Pokrovitelj Sajma etno hrane i pića je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Srbije, uz podršku Privredne komore Srbije. Sajam će od 27. do 29. novembra (u utorak, sredu i četvrtak) biti otvoren od 10 do 19 časova, a u petak, 30. novembra, od 10 do 17 časova. Za poslovne posetioce ulaz na Sajam je besplatan, uz popunjavanje registracionog lista ili vizit kartu, a za ostale zainteresovane građane ulaznica košta 250 dinara (za grupne posete 150 dinara).

Cena parkinga je 100 dinara po satu.( BETA)

Dodaj Komentar?

Šta misliš o ovoj temi? Napiši komentar ...