Naslovna » Ukusni Zalogaji » Glavna klopa » Pečeni krompir u ljusci sa kajmakom
Glavna klopa Ukusni Zalogaji

Pečeni krompir u ljusci sa kajmakom

Još jedan recept sa krompirom i kajmakom zlata vredan.
POTREBNO JE:
  • Krompir 4 kom,
  • kajmak 200 g,
  • bosiljak svež,
  • beli luk 10 g,
  • biber u zrnu 5 g,
  • žalfija sveža,
  • so,
  • tucana paprika ljuta 5 g
PRIPREMA:

Skuvati krompir sa ljuskom da bude 80% kuvan, u avanu usitniti žalfiju, bosiljak, so, biber, krompir iseći po dužini, izdubiti, i pomešati sredinu krompira sa začinskim biljem i kajmakom, posoliti krompir, napuniti ga i zapeći u rerni dok se ne zapeče na 220 stepeni C. Na kraju posuti tucanom paprikom ljutom.

Dodaj Komentar?

Šta misliš o ovoj temi? Napiši komentar ...