Naslovna » Unapređenje Zdravlja » Novak Đoković : Organska hrana mi daje snagu
Sport i rekreacija Unapređenje Zdravlja

Novak Đoković : Organska hrana mi daje snagu

Na konstataciju novinara da mu je stručni štab nešto malobrojniji nego inače, ali da je tu kuvarica, Novak je istakao da će štab biti kompletniji na Vimbldonu.

„Neće biti roštilj (smeh)… U pitanju je zaista divna žena i sjajna kuvarica, koja ima restoran ovde u gradu, i sprema izvrsna orgranska jela – jela koja mi daju potrebnu dozu snage svakog dana“, rekao je raspoloženi Novak.

Novak Đoković rekao je posle plasmana u polufinale turnira u Istbornu da mu organska hrana iz lokalnog restorana daje potrebnu dozu snage svakog dana.

Đoković je u četvrtini finala savladao Donalda Janga iz Sjedinjenih Američkih Država, nešto teže nego što je delovalo posle uvodnog seta.

„Mislim da sam odigrao sjajan prvi set, imao sam prilike za brejk i u drugom, čime bi i prelomio susret, ali nisam uspeo da ih iskoristim. On je posle toga zaigrao dosta bolje i agresivnije, imao servis i loptu za set, slična situacija bila je i u taj-brejku… Mogao je vrlo lako i on da slavi, ali mi je drago da sam ja na kraju osvojio drugi set“, zaključio je Đoković.

Novak će se za finale boriti sa Danilom Medvedevim iz Rusije ili Amerikancem Stivom Džonsonom.

Izvor: b92.net