Naslovna » Unapređenje Zdravlja » Najjeftiniji prirodno sredstvo za uklanjanje fibroma – virusne bradavice
Prirodni Lekar Unapređenje Zdravlja

Najjeftiniji prirodno sredstvo za uklanjanje fibroma – virusne bradavice

najjeftiniji-prirodno-sredstvo-za-uklanjanje-fibroma-virusne-bradavice
Virusne bradavice ili fibromi su izrasline na koži koje nisu opasne za zdravlje, ali mnogima predstavljaju estetski problem.

Virusne bradavice ili fibromi su izrasline na koži koje nisu opasne za zdravlje, ali mnogima predstavljaju estetski problem. Izgledaju kao mekani ispupčeni čvorići i mogu se pojaviti na bilo kojem delu tela.

Virusne bradavice mogu se pojaviti na bilo kojem delu tela, a najčešće su na rukama i vratu. Kako biste ih se rešili ne trebaju vam skupi tretmani. Pomoći vam može i ovo najjeftinije efikasno sredstvo protiv virusnih bradavica.

Možete ih ukloniti i uz pomoć prirodnog sredstva – jabukovog sirćeta.

Potrebno vam je:

  • jabukovo sirće
  • flaster ili vata i lepljiva medicinska traka za gaze

Postupak:

  1. Jabukovo sirće (po mogućnosti domaći) nakapajte na sredinu flastera. Ako je u pitanju veliki fibrom, mali komad vate umočite u sirće.
  2. namočen flaster ili vatu zalepite direktno na bradavicu i po potrebi pričvrstite još jednim flasterom ili lepljivom trakom za gaze.
  3. Ostavite da deluje preko noći te isto ponovite i idući dan.
  4. Postupak ponavljajte svakodnevno barem dana, a ako je potrebno ponovite petodnevnu kuru sve dok se bradavica ne osuši i otpadne. Postupak ponavljajte svakodnevno barem pet dana, a ako je potrebno ponovite petodnevnu kuru sve dok se bradavica ne osuši i otpadne.

Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr