Kako da na prirodan način uvećate grudi

Dosta žena nije zadovoljno veličinom svojih grudi i žele da ih uvećaju. Pre nego što se odlučite za operaciju, isprobajte sledeće prirodne načine uvećanja grudi.

1. Papaja i mleko

Istraživači su dokazali da je najbolji način uvećanja grudi svakodnevno konzumiranje soka od papaje i mleka. Hranljive materije i vitamini koji se nalaze u ovim namirnicama će uvećati vaše grudi, ako ih pijete svaki dan. Kao alteranativu, možete da jedete svežu papaju.

2. Vežbanje

Postoji zapravo nekoliko tipova vežbi koje možete da radite kako biste uvećali grudi. Grudni mišić, kao i svaki drugi, uz malo vežbe, ojača i izgleda veće.

3. Biljke

Možete se raspitati u nekoj biljnoj apoteci o biljkama koje bi vam pomogle u uvećanju grudi. Nemojte pribegavati hormonima ako prirodne biljke mogu da vam pomognu.

4. Jedite proteine

Proteini su veoma dobri za uvećanje grudi. Unosite više mleka, jaja, ribe, piletine i oraha, a izbegavajte gazirane sokove, šećer i prerađenu hranu.

5. Kreme za grudi

Postoje različite kreme za grudi na bazi prirodnih biljaka. Možda nećete uočiti veliku promenu u veličini, ali će vam grudi postati zategnutije i podignutije, a samim tim će izgledati lepše i veće.

6. Masaža

Postoje glasine da ako zaista želite da uvećate grudi, treba da ih masirate. Masaža će takođe biti dobra i za tkivo u grudima.

7. Kontraceptivne pilule

Možda niste znali da kontraceptivne pilule u sebi imaju estrogen, koji kada se spoji sa onim koji vi proizvodite, dovodi do uvećanja grudi. Međutim, pre nego što počnete da ih pijete, morate da se konsultujete sa lekarom.

8. Koren belog sleza

Ovo je biljka koja sigurno pomaže u uvećanju grudi, a možete je konzumirati i u vidu tablete.

(Izvor: b92.net)