Naslovna » Unapređenje Zdravlja » Ljubav i Porodica » Četiri prirodna afrodizijaka za ženski libido
Ljubav i Porodica Unapređenje Zdravlja

Četiri prirodna afrodizijaka za ženski libido

Stotinama godinama unazad u Ajorvedi se koriste razne biljke kojima možete probuditi uspavani ženski libido. Jedna od njih je kakao, a mi vam otkrivamo još neke. Ajurveda je tradicionalna medicina u Indiji koja se fokusira na pravljenju pravih izbora biljaka za svaki pojedinačan organizam. Dodajte svaki dan po malo ovih sastojaka u svoj život i uvidećete promene

KAKAO

Sirovi kakao je super hrana za mnoge stvari, a „radi“ i kao afrodizijak. Kakao sadrži anandamid koji je poznat kao „molekul sjaja“.  On je u kombinaciji sa magnezijumom, antioksidantima prava afrodizijačka bomba.  Kakao možete da koristite na zaista jako puno načina. Dodajte ga dok kuvate, spremite ga kao topli napitak i primetićete izvesne promene tokom seksa.

CIMET

Cimet je dobar i z a dizanje libida i za ubrzavanje metabolizma. On je uz đumbir i oraščić topla biljka koja ubrzava krvotok u stomačnoj i regij karlice.

ŠATAVARI

Šatavari se vekovima koristi u Indiji za ženski tonik za podmlađivanje. On tonira i zateže reproduktivan sistem, oslobađa napetosti tokom ciklusa i menopauze.  Šavatari se tradicionalno zove i “ ona koja ima 1.000 muževa“ jer podiže ženski libido, kao da je žena seksualno sposobna za 1.000 partnera.

 URMAŠICE

Ovo egzotično, veoma lsatko voće možete dodati u mnoge recepte za slatkiše, razne štanglice i kuglice. U Arapskoj kulturi urmašice kombinuju sa cimetom i mlekom i tako prave savršen afrodizijak.  Urmašice, koji mnogi smqatraju za super voće, ima dosta vlakana, vitamina, minerala koji su zdravi za ceo organizam. A što ste zdraviji to ćete imati više snage za ljubavne poduhvate. (Izvor: blic.rs)