Bez herpesa na prirodan način

Bez herpesa na prirodan način

Herpes je inače posledica infekcije virusom Herpes implex, a prenosi se poljupcima, zagrljajima kao i upotrebom zajedničkog pribora za jelo. Nakon što se zarazimo ovaj virus je stalno prisutan u telu, skriven u nervu blizu usta i nosa, a na površinu izbija nakon što nam padne imunitet.

Mi vam donosimo nekoliko predloga kako da se sa herpesom izborite na potpuno prirodan način, nakon kojeg vam neće ostati ožiljci na usnama.

Napravite gustu smesu od tri krupnija zrna belog luka, sitno izrendana i 100 g meda. Ovom smesom mažite inficirane delove.

Herpesa se možete rešiti i ako ga budete mazali tripostotnim hidrogenom ili bundevinim uljem koje možete kupiti u svim prodavnicama zdrave hrane.

Bez herpesa na prirodan način 1
Bundevino ulje

Još jedan prirodni lek za herpes je heljdino brašno. Jednostavno, jednu kašiku brašna prelijte sa dve šolje ključale vode, malo prokuvajte i dobijenu smesu mažite preko bolnih delova.

Pomešajte kašiku soli i kašiku sode bikarbone sa  malo vode da dobijete gustu smesu koju ćete mazati nekoliko puta u toku dana.

Kao prirodni lekovi protiv herpesa dobro će vam doći i aloe vera, nana i propolis. Izvor: lifepressmagazin.com