Naslovna » Lunarni Kalendar » 30. lunarni dan: “Zlatni labud“
Lunarni Kalendar

30. lunarni dan: “Zlatni labud“

Simbol dana je Zlatni labud. Simbol uzvišene kosmičke ljubavi prema svima, pomoći, podrške, milosrđa i preobraženja. Tog lunarnog dana prelazimo na novi nivo razvoja. Zato se treba očistiti, obnoviti za novi život – saprati sa sebe staro, sve svoje grehe, svima oprostiti i biti u ljubavi i slozi sa svetom i samim sobom. Zahvaliti se proteklom lunarnom mesecu za životno iskustvo, koje vam je dao. Pripremiti se da sa čistim srcem stupite u novi životni ciklus (lunarni mesec). Ovog lunarnog dana zaključuje se prošli lunarni ciklus. Oni koji su imali loše postupke – kaju se, mole oproštaj, ispaštaju grehove. Završava se to, što je započeto početkom lunarnog ciklusa. Treba vratiti dugove, da bi u novi životni ciklus ušli čisti i ničim opterećeni.

Zbog toga, što se energija oseke i plime Meseca i Sunca širi na organizam čoveka, što u njemu izaziva naprezanje, treba ishranom, načinom života pomoći organizmu da bezbolno izađe na kraj s tim. Ishrana treba da bude laka, ali čvrsta, manje piti tečnosti. Fizičko opterećenje – uobičajeno po kući i na poslu, ništa više. Danas se preporučuje očistiti stan (kuću) pomoću svetih običaja, prijatnih mirisa. Korisno je otići u pozorište ili muzej, odnosno jednostavno prošetali po parku, posebno bos, U celini opuštanje i smirivanje duše. Sticanje malih radosti i zadovoljstava. Ukoliko vam vikendica pričinjava radost – radite na njoj, dobar je svaki rad u bašti.Korisno je meditirati, iznutra se ojačati dobrim mislima, da bi u novom lunarnom ciklusu prešli na viši nivo duhovnog, moralnog i zdravijeg fizičkog razvoja.

Organi dana – epifiza (posebna žlezda u centru mozga). Minerali dana: mermer, beli koral, planinski kristal. Snovi dana su pravedni i ostvarljivi. Iz njih možemo shvatiti, kakve smo greške napravili tokom proteklog lunarnog meseca i kako se mogu ispraviti. Lavež pasa – upozorenje o grešci u prošlom mesecu. Zapamtite 30. lunarni dan, kao i prvi, po dužini trajanja, jer može biti veoma kratak – od nekoliko minuta do nekoliko sati. Ljudi rođeni u ovom danu često su lepi i dobri, Oni brzo pronalaze svoj put u životu i svoju „drugu polovinu“. I to sve zato što su prošli ceo krug utelovljenja i stekli iskustvo. Kažu, da je to njihovo poslednje utelovljenje na Zemlji. Njihov daljnji razvoj biće na potpuno drugim mestima u Vasioni.