28. lunarni dan: “Lotos“

Tog dana otkriva se jedinstvena mogućnost rada s astralnim telom, vidovitošću, čakrama (energetskim centrima), meditacijom, simbolima i snovima, tim više, što se tog dana sanjaju stvarni snovi iz kojih se može mnogo saznati o sebi, svojoj, karmi i budućnosti. Znalački rad na tome može dati izvanredne rezultate ne samo za ozdravljenje, već i za ceo život. Na primer, može se raditi sa snovima, upoznavajući kroz to svoje prošle živote, otkrivati u njima zarađeni potencijal.

To je vreme sticanja višeg smisla postojanja, samospoznanja i duhovnog znanja. Tog dana raste duhovni značaj čoveka i pojačava se intuicija. To je najpovoljniji dan za promenu sudbine na bolje, kao i za oslobađanje od lažnih drugova i nepotrebnih veza. Prema tome, to je dan usmeravanja, uspostavljanja mira, ravnoteže, pravednosti prema sebi. Dan sticanja višeg smisla života, spontanog otkrivanja i ispoljavanja svojih talenata i sposobnosti.

Ovog lunarnog dana važno je održavati raspoloženje, kontrolisati emocije i održavati se na talasu harmonije energije. Bilo kakve loše misli izbaciće vas iz potrebnog raspoloženja. Pored toga, ne treba unositi disharmoniju u vašu okolinu.

Zabranjuju se: kopati zemlju, seći ili podrezovati drveće, kositi travu, čupati (kidati) cvetove, činiti štetu životinjama, insektima i slično. Obrnuto, preporučuje se više druženja sa prirodom, saditi drveće i cveće, produžavati porodične tradicije. Ovog lunarnog dana uspešni mogu biti kupovina kuće ili prelazak na novo mesto stanovanja. Takođe se može vršiti remont u kući ili izučavati novu profesiju. Dan je povoljan i za izlazak iz dugotrajnih konflikata. Uopšte, mogu se otpočinjati bilo kakvi poslovi. Kupovati, sejati, graditi, stvarati, darovati i dobijati poklone itd. Provedite ga u radu i dobrom raspoloženju. Danas je za zdravlje korisni raditi masaže, kupke sa kozmetičkim sredstvima i prirodnim travama, primenjivati prirodne maske. Može se čistiti organizam kroz kožu, na primer, u sauni. Da bi obezbedili maksimalnu harmoniju u fizičkom telu, najbolje je hraniti se tog dana sveže isceđenim sokovima, voćem i povrćem s prethodno odstranjenim semenom.

Organi dana- tečnost organizma. One pojačano cirkulišu kroz telo pod uticajem mladog meseca. Danas je važno ne preopteretiti svoj vid, manje čitati, ne gledati u jarku svetlost. Treba kontrolisati arterijski pritisak, čuvati glavu i mozak. Minerali dana: aragonit, andaluzin, hrizopraz, belomorit, ametist, plazma, mlečni opal, žadeit, akvamarin.

Snovi ovog lunarnog dana su ostvarljivi. To, što sanjate danas, reći će vam o budućnosti i ukazati, kako preživeti to, što vas očekuje na najbolji način. Zapamtite, san samo upozorava, a da li će se ostvariti ili ne to što ste sanjali – zavisi od vas. Ljudi rođeni u ovom danu su potpuno različiti.

1 komentar

  1. Avatar

    Ovaj lunarni kalendar je ekstra. Samo nemogu da pronađem za svaki lunarni dan postove. kako da to pronađem. Juče sam čitala za 27. lunarni dan trozubac a danas nemogu da ga nađem ?

Comments are closed.