21. lunarni dan, Krdo konja, Dvokolice, Pegaz, Hram

 

Energija ovog lunarnog dana u čoveku budi želju za aktivnošću i stvaralaštvorm, ubrzava proces ozdravljenja. Provedite dan aktivno. Lunarni dan vam daje šansu da nešto iz korena promenite u svom životu. Svim stvaralačkim ličnostima (umetnicima, piscima, skulptorima, glumcima i slično) preporučuje se da ovaj dan maksimalno iskoriste. To je najpovoljnije vreme za stvaralčke večeri, koncerte, izložbe i slične poduhvate, koji su vezani za stvaralaštvo.

Nadahnuće će doći do svih, glavno je neispustiti ga i pravilno ga iskoristiti. Transformisati lunarnu energiju u stvaralački proces. Pri pravilnom korišćenju energije Meseca događaji mogu projuriti bukvalno rečeno kao konj. Ovog lunarnog dana treba da težite da budete čestiti i pravedni. Snažna energija dvadeset prvog lunarnog dana daje kletvama  i zavetima, datim u tom lunarnom periodu, snagu, pa ih niie poželjno narušavati.Korisna su zajednička zanimanja, koja objedinjuju ljude prema interesima, kao i sportska takmičenja.

Uočeno je da je ovog dana najbolje družiti se, prelaziti na novo radno mesto, menjati mesto stanovanja, putovati, odmarati se, raditi teške poslove, raditi u kući i čak razvoditi se. Energija ovog dana podržaće vas u donošenju odluke da idete napred.

Organi dana – jetra i kosna srž. Energija ovog dana ugnjetava krvotok i jetru. U vezi s tim korisno je upotrebljavati prirodne produkte sa kiselim ukusom i crveno obojene – jesti šargarepu (Daucus salivas) i piti njen sok, kljukvu (Oxycoccuspalustris), cveklu, oskorušu (Sorbus aucuparia), nar. Izbegavajte produkte koji opterećuju jetru – masti i belančevine. Minerali dana: pirit, cirkon, avanturin, obsidian.

Snovi nemaju poseban značaj. Ljudi rođeni u ovom danu imaju jako izraženu težnju prema liderstvu. Od njih često postaju tirani, koji gaze preko glava drugih. Oni treba da rade na svojim ambicijama i gordosti. Tada mogu postati čisti i pravedni ljudi.