15. lunarni dan: ”Zmaj”, ”Šakal“

Ovaj lunarni dan daje mnogo energije, ali podstiče njenu još veću potrošnju. Zato danas budite pažljivi i ne razbacujte je, možete ostati bez energije. Preporučuje se ograničenje u intimnim odnosima. Seks danas, kao sladostrašće, energetski pustoši organizam. Učite se da krotite svoju instiktivnu prirodu, pridržavajući se danas samodiscipline i samoograničenja. Preporučujemo da danas budete posebno pažljivi. Za vreme punog meseca pažnja se rasplinjava i dešava se najveći broj havarija, životnih trauma i bezrazložnih svađa.

Današnji dan će vam omogućiti da promenite bilo koju naviku, ali za to je potrebna vaša jaka želja i da dan proživite tako, kako želite da živite ubuduće- na primer, bez štetne navike. Odlučili ste da ne pušite- znači danas nemojte pušiti. Ukoliko petnaesti lunarni dan prođe u pasivnosti, povlađivanju svojim slabostima, tada neće doći do unutrašnjeg probražaja. Vi ćete još više “srasti“ sa svojom negativnom stranom ličnosti, koja će, pojačana energijom Meseca, postati vaše istinsko “ja“. Znajte, da ljudi, koji ne koriste snažni energetski tok punog meseca za transformaciju svojih negativnih osobina u pozitivne, gube vezu sa svojim višim “ja“. To na njihovu ličnost deluje razorno. Oni se sve više i više degradiraju.

Danas se ne preporučuje: bilo kakavi poduhvati, poslovni i finansijski odnosi, druženje sa pretpostavljenima, gozbe, posebno s alkoholom. Razjašnjavanje odnosa i sporovi, kockanje, sklapanje braka, seks, začeće, sahrane i pomeni. Ukoliko se ovog dana desi neprijatnost- kriv je vaš nepravilan početak lunarnog ciklusa. Loš znak- svađa, dobar- pas čak i onaj koji laje.

Organi dana- pankreas i dijafragma. Minerali dana: ahat, hagat, morion, smaragd. Snovi današnjeg dana mogu biti veoma strašni, ali se ne ostvaruju. Ljudi rođeni u ovom danu imaju zmijsku prirodu. U ljubavi su nezasiti i podložni su svim iskušenjima. Eto kako energija meseca ostavlja na njih svoj pečat. Da ne bi bili robovi iskušenja, preporučujem im se rad na samodisciplini i samokontroli.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *