11. lunarni dan: “Kundalini“, “Kruna“

Lunarni dan se može koristiti za: čišćenja, čišćenja finih tela, molitvena i magična dejstva. Praksu sprovesti do kraja. Danas ima tako mnogo energije, da je obično koriste za jednodnevno gladovanje. Danas se drevna snaga zemlje, snaga životinjske prirode stapa s lunarnom energijom i traži izlazak. To ne može izdržati svaki čovek. Čovek u sebi oseća snagu, on je siguran, pun entuzijazma i žudi za aktivnostima. Međutim ukoliko, počevši nešto da radi, makar na trenutak posumnja u svoje aktivnosti – sledi neminovni krah i neuspeh. Da bi prošao vatreno krštenje ovog lunarnog dana, treba biti smeo, odvažan, verovati u svoju pobedu i ni na sekund ne usporavati tempo.

Tog dana sve treba dovoditi do pozitivnog završetka, pa ukoliko niste ubeđeni u svoju snagu, bolje je ne preduzimajte ništa ozbiljno. Današnji dan je povoljan za početak, administrativne karijere, odmor i putovanja. Odgovara za početak gradnje, koju treba produžiti, bez obzira koliko košta. Sve dotle, dok ne bude potpuno završena. Ukoliko iz nekih razloga morate da je privremeno “zamrznete“, odložite, nastavak gradnje će veoma teško biti uspešan. Svaki posao, započet u ovom lunarnom danu, priključuje se okeanu kosmičke energije, ali prekid makar na trenutak, Kosmos, slikovito govoreći, shvata kao otkazivanje od energetske pomoći i zato se poduhvat “parališe“, iz njega  “odlazi život“ i on umire. Drevni dvorski astrolozi savetovali su carevima da počinju rat upravo ovog lunarnog dana.

Ovog dana treba oprezno rukovati s noževima i viljuškama i drugim predmetima za rezanje. Znak opasnosti- kad padaju noževi i viljuške. Takođe se ne preporučuje ubijati insekte. Organi dana- kičmeni stub, kičma. Lunarni dan je povezan s kičmom i energijom Kundalini, koja se prostire po njoj. Minerali dana: vatreni opal, hematit, sarder. Snovi, koji se snivaju danas bivaju ostvarljivi. Budite prema njima pažljivi, oni vas mogu naučiti, predskazati vam. Ljudi rođeni u ovom danu imaju veliku energiju, koja se može ispoljavati u vidu neobičnih urođenih sposobnosti i raznovrsnih talenata. Međutim, sposobnosti i talenti mogu se ispoljavati nepredviđeno. Za čoveka je važno da ih spozna u sebi i nauči da ih koristi.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *