Rad na sebi Unapređenje Zdravlja

Saveti za šminkanje smeđih očiju

Ako vam često ponestane ideja za šminkanje svojih divnih smeđih očiju, pročitajte naše savete. Vikend još malo stiže, a vaš novi mejk ap izgled oduševiće okolinu.

Napravite kombinaciju tamne i svetle senke

Jedan dobar savet da naglasite svoje braon oči jeste da ih vizuelno učinite većim tako što ćete koristiti senku za oči kontrastnih nijansi kao što su breskva i narandžina kora, ili svetlo braon senka u kombinaciji sa tamnom čokoladom. Ovakve kontrastne kombinacije naglasiće vaše oči.

Koristite sedefastu senku

Savetujemo da u ostatku šminke ne preterujete sa šljokicama. Preporučujemo da prvo stavite senku po sopstvenom izboru, a onda samo uzmete malo neutralnog sedefa na prst i premažete preko očiju.Ovo će biti odličan način da naglasite braon oči bez preterivanja.

Plavetnilo sa ajlajnerom

Morate biti samouvereni ako mislite da iznesete ovaj izgled. Ukoliko ste stidljivi ovakav mejk ap može vrlo lako biti potpuni promašaj. Električno plave oči stvaraju savršen kontrast sa braon očima. Zato sledeći put kada krenete na zabavu stavite plavu senku sa tamno braon ajlajnerom. Trepavice namažite mornarsko plavom maskarom.

Rozikaste podloge, rumenila i karmini

Iako se saveti uglavnom odnose na šminkanje očiju, dobro rumenilo takođe može istaći vaše oči na pravi način. Mnoge holivudske zvezde koriste suptilno rozikaste podloge, rumenila i karmine što čini da njihove braon oči budu upadljive.

Metalik senka i ajlajner

Da li volite metalik senke? One nikada ne izlaze iz mode. Ali morate znati da ih koristite na pravi način kako biste na pravi način naglasili svoje oči – jednostavno je, ne brinite. Najbolje je koristiti metalik sivu i zamazati je na četkicu, papirnu maramicu ili prst. Ona će vam dati pomalo neuredan ali seksi izgled, a naglasiće vaše braon oči tako da ćete biti oduševljeni. (IZVOR: blic.rs)

Zemlja Magazin je #1 izvor zelenih i zdravih vesti
NE PROPUSTI ZEMLJA MAGAZIN EMAIL BILTEN! 
Upiši svoju email adresu i prijavi se na našu mesečnu mailing listu da primaš najnovije vesti na svoju e-poštu.


"Obećavamo da vaša email adresa neće biti zloupotrebljena"