Naslovna > Novo > Vinsko sirće protiv ekstra masne kose

Vinsko sirće protiv ekstra masne kose


vinsko-sirće-protiv-ekstra-masne-kose„Opet moram da operem kosu, a nije prošlo ni dva dana od pranja!“ je rečenica koja je alarm da nešto sa matebolizmom kože glave nije baš OK! Prekomeran rad lojnih žlezda govori o njihvoj upali i morate regovati na vreme da ne bi došlo do ozbiljnijih problema kao što su ekcem, osip i svrab vlasišta i na kraju opadanje kose.
Probelmatika koja je vrlo česta ima svoje trajno rešenje, a to je vinsko sirće. Ovo sirće je bogato elementima grožda, a narocito stojcima groždanog semena koji imaju pozitivan uticaj na rad lojnih žlezda.

Operite kosu na uobičajen način i nakon toga sa tuferom koji ste natopili sa vinskim sirćetom, tapkate samo kožu glave. Trudite se da izbegnete natapanje dužine kose da ne bi došlo do njenog nepotrebnog isušivanja. Ukoliko Vam je lakše kosu delite u razdeljke. Ostavite da sirće deluje 10 minuta, isperite kosu i nanesite regenerator samo na krajeve!

Rezultate treba da uočite nakon druge ili treće upotrebe! Vinsko sirće ne bi trebalo da koristite ukoliko imate osipe na koži ili bilo kakve ranice, inače će doći do iritacije. Ovo je način za trajno otklanjanje ovog problema, a ukoliko se problem ponovo javi ponovite postupak ili održavajte rezultate primenom sirćeta na svako četrvro ili peto pranje.


zzzz

. Budislav Vlajkov

Budislav Vlajkov
Diplomirani frizer. Autor samostalnih revija frizura, kao i učesnik kolektivnih manifestacija na mestu stiliste .Osvajač republičkih titula u šišanju i modeliranju frizura. Aktivno se bavi dramom u smislu scenske frizure i scenske maske! Vrsni poznavalac osobina i tipova kose, te je samim tim kompetentan za diskusiju i dodelu saveta za zdravu i pravilnu negu kose i vlasišta. Svoj posao uzdiže na viši nivo, ne samo kvalitetnim radom, nego i nesebičnom edukacijom svojih potrošača. Smatra da je to ključ uspeha i ravoja svog posla! Iza sebe ima dugogodišnji rad i veliki broj zadovoljnih mušerija, kod kojih uživa poverenje. Opisuju ga kao objektivnu i pozitivnu osobu koja je svima na usluzi. Veliki je zaljubljenik u umetnost, muziku i teatar, odakle konstantno i crpi inspiraciju za dela u svom poslu.

Ostavi Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*